Αθλητές του Πανημαθιακού στο Δήμαρχο Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Αθλητικά
Τους αθλητές του Πανημαθιακού ΑΣ Καράτε, Τηλέμαχο Κανελλίδη, Ιωάννη Μπαλτζή και Μαργαρίτα Μπαλτζή, οι οποίοι συνοδεύονταν από την προπονήτρια του Συλλόγου, Ρένα Χασιώτου-Πανετσίδου και το διεθνή διαιτητή, Νίκο Πανετσίδη, υποδέχτηκε, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν όψει της συμμετοχής των αθλητών στο 46ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Νέων Ανδρών και Γυναικών που πρόκειται να διεξαχθεί στην πόλη Άλμποργκ της Δανίας το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου 2019.
Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε σημειώνοντας πως θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι που εκπροσωπούν την πόλη και τη χώρα τους σ’ ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός ενώ τέλος τους ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στους αγώνες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- UEFA: Προβλέπει έσοδα 4,4 δισ. ευρώ από τις διοργανώσεις συλλόγων για τη σεζόν 2025/26
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό
- Στο συνέδριο Unseen Greece ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης «Η ανάπτυξη της υπαίθρου είναι ανάπτυξη για όλους»
- Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κένι για το αριστερό άκρο της άμυνας
- Κώστας Τσιάρας: Προτάσεις για προσέλκυση νέων στον αγροδιατροφικό τομέα- Η ανανέωση των γενεών προϋπόθεση για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητά του