Άγγελος Τόλκας για επίσκεψη ΥΠΑΑΤ στην Ημαθία: Περιφέρουν τα κυβερνητικά ασημικά μήπως κρύψουν την αποτυχία και την φθορά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτη Σχοινά, ότι «η Ημαθία είναι ο πρωταθλητής του πρωτογενούς τομέα», ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Άγγελος Τόλκας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι οι πρόσφατες κυβερνητικές επισκέψεις στην περιοχή γινονται για επικοινωνιακούς λόγους και δεν συνοδεύονται από ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου.
Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Τόλκα:
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι ξένες γλώσσες μιλούν… Πουκαμισά!
- Ανοίγει η πλατφόρμα αποζημιώσεων για 104 φακέλους και περίπου 20.000 θανατωθέντα ζώα
- Δεν είναι Αγγλικά ή Πληροφορική - Είναι και τα δύο
- Μ. Σχοινάς: «Η ελληνική αλιεία θα είναι παρούσα και δυνατή και την επόμενη μέρα. Με σύγχρονα εργαλεία, καλύτερες υποδομές και ανθρώπους που μπορούν να προκόψουν από τη δουλειά τους»
- Η Μαρία Καρυστιανού παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)










