Μπαρτζώκας Τ. : Να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της έλλειψη καθηγητών στα λύκεια Μελίκης & Ριζωμάτων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Φθάνουμε στο Δεκέμβριο μήνα και τα Λύκεια Μελίκης και Ριζωμάτων στερούνται καθηγητών Χημείας, ενός μαθήματος, το οποίο εξετάζεται μάλιστα πανελλαδικά.
Έχοντας περάσει από τη θέση αυτών των παιδιών, που σήμερα δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα, μαζί με τις οικογένειές τους, μόνο ντροπή και θλίψη μπορώ να αισθανθώ για μια πολιτεία που δεν μεριμνά ούτε για τα στοιχειώδη και μάλιστα σε ζητήματα ευαίσθητα που αφορούν στη νεολαία μας και την εκπαίδευση.
Χωρίς περιστροφές, χωρίς διάθεση αντιπολιτευτικής εκμετάλλευσης, χωρίς πολλά λόγια και αναζήτηση ευθυνών, καλώ με τη μικρή δύναμη που διαθέτει η φωνή μου, τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού να ενημερώσουν άμεσα το ¨μεταρρυθμιστή¨ Υπουργό Παιδείας για το σοβαρότατο αυτό ζήτημα και να απαιτήσουν τη λύση και λήξη του προβλήματος αύριο κιόλας!
Τάσος Μπαρτζώκας
Δικηγόρος - Πολιτευτής ΝΔ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας
- Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές