Volvo Trucks I STOP, LOOK, WAVE! Μουσικό βίντεο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας από τη Volvo Trucks
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
STOP, LOOK, WAVE – ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΚΟΙΤΑΣ, ΧΑΙΡΕΤΑΣ!

Είναι ένα απλό μήνυμα, που όμως μπορεί να σώσει ζωές..
Και είναι επίσης το θέμα του νέου μουσικού βίντεο της Volvo Trucks, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας 2023 του ΟΗΕ.
Στόχος είναι να προσεγγίσει τους μαθητές σε όλο τον κόσμο για να εμφυσήσει τη σημασία της ασφαλούς συμπεριφοράς, καθώς και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τα οχήματα βαρέως τύπου στην κυκλοφορία.
Στο βίντεο εμφανίζονται παιδιά από όλο τον κόσμο, τα οποία δείχνουν πώς να κάνουν μια σειρά από απλές, εύκολες χορευτικές κινήσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν το μήνυμα πιο ελκυστικό για τους νέους και να βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος.

Η συμβολή της Volvo Trucks είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, το οποίο ονομάζεται STOP LOOK WAVE και τα διδάσκει πώς να είναι πιο ασφαλή στην κυκλοφορία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και ένα μουσικό βίντεο που ενθαρρύνει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να διασχίζουν τους δρόμους με ασφάλεια.
"Για εμάς στη Volvo, η ασφάλεια είναι στο DNA μας. Δεν εστιάζουμε μόνο στα χαρακτηριστικά ασφαλείας των οχημάτων μας, αλλά και στην ενίσχυση της ασφαλούς συμπεριφοράς στην κυκλοφορία για τη μείωση του κινδύνου ατυχημάτων", λέει η Anna Wrige Berling, Διευθύντρια Ασφάλειας Κυκλοφορίας και Προϊόντων της Volvo Trucks.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ STOP, LOOK, WAVE!

Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Φερέιρα: Ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στον κόσμο
- ΥΠΑΑΤ: Σχέδιο αξιοποίησης κρέατος από ελεγμένες κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της Λέσβου για τη σίτιση σε δομές φιλοξενίας μεταναστών
- Μπορείς να αναζητήσεις τα πάντα στο Google. Όχι όμως την εκπαίδευση που χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή | Νέο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών από την Easy Education
- Συνάντηση Μ. Σχοινά με την Πρεσβευτήτου Καναδά: Στο επίκεντρο η προστασία της φέτας, οι επενδύσεις και η ενίσχυση της αγροδιατροφικής συνεργασίας
- «Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027: Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της ΠΚΜ










