Σπερχειάδα: Φορτηγάκι συγκρούστηκε με τρακτέρ και το έκοψε στη μέση
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Κοινωνία
Διπλό τροχαίο ατύχημα, με την εμπλοκή πέντε συνολικά οχημάτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00’ το βράδυ της Τρίτης (26/7) στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου στο ύψος του Καστρίου.
Επαγγελματικό φορτηγάκι επιχείρησε να προσπεράσει γεωργικό ελκυστήρα στο ρεύμα προς Λαμία και άγνωστο πως, το χτύπησε στη ρόδα κόβοντας το στη μέση!
Το τροχαίο στη συνέχεια, δίπλωσε, καθώς στη βραδυπορία που αναγκαστικά ακολούθησε, ΙΧΕ χτύπησε προπορευόμενο αγροτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκη και πέμπτο όχημα, ένα τζιπ, αλλά χωρίς να υποστεί ζημιές και δε σταμάτησε στο σημείο.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, αν και ο 51χρονος οδηγός του τρακτέρ προληπτικά μετέβη για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο δρόμος πάντως γέμισε οχήματα και συντρίμμια με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.
Με ευθύνη των ανθρώπων του ΑΤ Σπερχειάδας η κυκλοφορία διεξαγόταν από το ένα ρεύμα εκ περιτροπής.
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κένι για το αριστερό άκρο της άμυνας
- Κώστας Τσιάρας: Προτάσεις για προσέλκυση νέων στον αγροδιατροφικό τομέα- Η ανανέωση των γενεών προϋπόθεση για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητά του
- Χρηματοδότηση 14,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού οίνου στο εξωτερικό
- «Ο Γκασπερίνι θέλει τον Παυλίδη για τη Ρόμα, σύμφωνα με το “Tuttomercatoweb”»
- Η περίπτωση Μασταντουόνο: Ρήτρα-ρεκόρ 63,2 εκατ., ενδιαφέρον από Ρεάλ και Ρίβερ