Λωτοί Rojo Brillate: Προσοδοφόρα καλλιέργεια με ελάχιστες απαιτήσεις - Η ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ σε κτήμα στο βρυσάκι Ημαθίας (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Στην αγροτική περιοχή της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα το Βρυσάκι Ημαθίας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η imathiotikigi.gr , σε κτήμα όπου καλλιεργούνται λωτοί ποικιλίας ROJO BRILLATE.
SWEETLOTUS.GR

Ρεπορτάζ : Βοργιάδης Χρήστος
Αυτή την εποχή συγκομίζονται οι καρποί και θέλαμε να σας παρουσιάσουμε έτσι ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα για την συγκεκριμένη ποικιλία όπου στην Ισπανία καλλιεργείται σε μεγάλο αριθμό στρεμματικών εκτάσεων.
Στο κτήμα συναντήσαμε τον παραγωγό κ. Ιωάννη Κεμπαπίδη και τον κ. Νίκο Μηνά από τα Καλύβια Πέλλας, όπου παραλαμβάνει (A.C. FRUTA MINAS) και διαθέτει τα φρούτα στην ελληνική αγορά, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ για τις καλλιεργητικές φροντίδες που απαιτούνται, τις στρεμματικές αποδόσεις, αλλά και πολλά περισσότερα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αποζημιώσεις για παγετούς, παραμορφωτική ασθένεια και χαμηλές τιμές ροδάκινων στην επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο μπλόκο της Κουλούρας
- Δήμος Βέροιας: Έκκληση για Αποφυγή Πλημμυρικών Ζωνών και Ιρλανδικών Διαβάσεων λόγω Έντονων Καιρικών Φαινομένων
- Καλλιεργείς ή σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις αμύγδαλα?
- Μήνυμα Τσιάρα προς αγρότες: Η λύση έρχεται μόνο στο τραπέζι του διαλόγου- Όποιος δεν προσέρχεται στο διάλογο αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί
- Στήνεται νέο ΜΠΛΟΚΟ στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας











