ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΓΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ αναφέρει:
Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ, εκπροσωπώντας την πολυπληθή κοινότητα των πασχόντων από καρδιαγγειακά νοσήματα, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», καθώς και άλλοι συμπράττοντες φορείς, ενώ συμμετέχει στην πορεία η οποία έχει προγραμματιστεί για την 3η Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 με κατάληξη το κτίριο του ελληνικού Κοινοβουλίου και αφετηρία το νοσοκομείο παίδων «Η Αγία Σοφία».
Η διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών περίθαλψης των πολυμεταγγιζομένων παιδιών και ενηλίκων, η άμεση κάλυψη των κενών οργανικών και λειτουργικών θέσεων στην αντίστοιχη μονάδα του Παίδων «Η Αγία Σοφία» και πρωτίστως η αντιμετώπιση των ελλείψεων σε αίμα και παράγωγα αυτού, οι οποίες θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των ασθενών, καθώς πολλοί εξ αυτών υπομεταγγίζονται, θα πρέπει να αποτελούν κεντρική προτεραιότητα διαχρονικά για την ελληνική Πολιτεία και το αντίστοιχο Υπουργείο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- OpenBusiness: Ποιες επιχειρήσεις υποχρεούνται να απογραφούν και μέχρι πότε
- Ξεκινούν από αύριο 20 Οκτωβρίου πληρωμές 75 εκατ. ευρώ – Δες αν είσαι στους 86.814 δικαιούχους του e-ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΑ
- Super League 2: Ο Ηρακλής υπέταξε τον ΠΑΟΚ Β΄ με ανατροπή
- Επίσκεψη του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης στο Σύλλογο «Ανόρασις» για την Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού
- WILDFIRE ® RKD GALA: Η νέα πρώιμη ποικιλία μήλου που αλλάζει τα δεδομένα