"Άσπρισε" η Δράμα από το πρωτοφανές χαλάζι - Μηχανήματα άνοιξαν τον δρόμο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ξαφνική νεροποντή έπληξε χθες βράδυ τη Δράμα.
Ειδικότερα η Πυροσβεστική δέχτηκε περίπου 60 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από σπίτια και καταστήματα, ενώ πέντε άτομα απεγκλωβίστηκαν από τα αυτοκίνητά τους.
Το χαλάζι έπεσε σε τόσο μεγάλες ποσότητες, που μετά το πέρας της καταιγίδας, χρειάστηκαν μηχανήματα για να ανοίξουν και πάλι τους δρόμους.
«Δύσκολη νύχτα.. Πρωτοφανής για τα δεδομένα της Δράμας ο όγκος του νερού και του χαλαζιού που έπεσε απόψε στην πόλη μας. Μία ξαφνική μεγάλη νεροποντή. Τεράστιος ο όγκος του νερού που έπεσε μέσα σε λίγα λεπτά.Αυτή την ώρα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τον Δήμο Δράμας και την ΔΕΥΑΔ μέσα στην πόλη με τα μηχανήματα και τα συνεργεία μας σε διάφορες περιοχές. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί καθ όλη την διάρκεια της νύχτας και το ξημέρωμα», ανέφερε σε ανάρτησή του, στο Facebook, o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης Δήμου Δράμας,Καψημάλης Ιωάννης.
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καθηγητής Δενδροκομίας Παν. Θεσσαλίας Γ. Νάνος για παραμορφωμένα ροδάκινα και καλλιέργεια Ιπποφαούς (Βίντεο)
- Ο ΥφΑΑΤ, Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 28ης Έκθεσης Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο
- Πιο κερδοφόρο από ποτέ? Νέες ποικιλίες με προοπτικές στο Βερίκοκο!
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR