Επιπλέον 8 εκατομμύρια ευρώ από τον ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη για επενδύσεις στην Υδατοκαλλιέργεια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη πιστώνονται 8 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή πληρωμή των δικαιούχων συγκεκριμένων μέτρων για παραγωγικές επενδύσεις στην Υδατοκαλλιέργεια.
Τα 8 αυτά εκατομμύρια έρχονται σε συνέχεια πίστωσης 12 εκατομμυρίων ευρώ η οποία είχε εγκριθεί στις αρχές του 2019 και αφορούν τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση μονάδων υδατοκαλλιέργειας και ιχθυογεννητικών σταθμών (που παράγουν γόνο).
Με τη συγκεκριμένη απόφαση του κ. Βορίδη διασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνέχιση της πληρωμής όλων όσοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τέτοιου είδους επενδυτικές κινήσεις.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- ΑΑΔΕ: Ενοποιούνται από 8/9/2025 τα τρία Τελωνεία Πειραιά
- Φωτιά : Καμιά ζωή δεν περισσεύει – Στιγμιότυπα από διασώσεις ζώων
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;