Ελληνοποιήσεις, Διεπαγγελματική φέτας & δικαιώματα τα θέματα που αναφέρθηκαν στη συνάντηση του ΥπΑΑΤ Μάκη Βορίδη με τον Πρόεδρο της ΠΕΚ Κύρτσιο Στέργιο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη στα πλαίσια της επίσκεψης του ΥπΑΑΤ στην Ημαθία σήμερα το μεσημέρι, είχε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) κ. Στέργιος Κύρτσιος.
Εκτενής συζήτηση έγινε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και συγκεκριμένα ο κ. Κύρτσιος αναφέρθηκε στο θέμα των Ελληνοποιήσεων, της Διεππαγγελματικής φέτας, των δικαιωμάτων (ΚΑΠ) καθώς και για τις άδειες λειτουργίας, με τον ΥπΑΑΤ κ. Βορίδη να δείχνει ενημερωμένος για όλα τα παραπάνω ζητήματα και να φαίνεται αποφασισμένος να δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κτηνοτροφικό κλάδο.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα ευρείας συνάντησης στο ΥπΑΑΤ, παρουσία των υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων, της ΠΕΚ και της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, των νέων διοικήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ , η οποία συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα.
Σχετική συζήτηση είχε ο Πρόεδρος της ΠΕΚ και με τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ κ. Κώστα Μπαγινέτα.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Kinsen Βραβεύθηκε από την ICAP CRIF ως True Leader 2024
- Υπεγράφη η παραγγελία για 23 νέα τρένα - Ιδιωτική επένδυση 308 εκ. ευρώ - Υλοποίηση έως το 2027
- Η πολύτιμη συμβολή του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Λάρισας στη διαχείριση της ευλογιάς
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: 450.233 ζώα έχουν θανατωθεί - 1.985 τα κρούσματα σε όλη τη χώρα
- Κίνηση των οχημάτων προς την Αθήνα από δύο λωρίδες και από τρεις προς τη Θεσσαλονίκη στα διόδια των Μαλγάρων











