ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ¨ΜΑΧΗ¨ ΓΙΑ ΔΑΣΕΡΓΑΤΕΣ –ΥΛΟΤΟΜΟΥΣ !
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Από πλήρη επιτυχία στέφθηκε η ¨μάχη¨ που από τον Αύγουστο και μέχρι σήμερα έδωσε ο Γιώργος Καρασμάνης για να αρθούν οι κραυγαλέες αδικίες που δημιουργούσε ο Νόμος 4423 του 2016 για τους Δασικούς Συνεταιρισμούς και τους υλοτόμους.
Αφού αρχικά πέτυχε να δοθεί παράταση προσαρμογής των Δασικών Συνεταιρισμών στον παραπάνω Νόμο, συνέχισε την προσπάθεια για την άρση των σοβαρών κωλυμάτων που ανέκυπταν για τους δασεργάτες υλοτόμους και για την διάθεση της ξυλείας τους.
Σήμερα από το Βήμα της Βουλής, ο Γιώργος Καρασμάνης για ακόμη μια φορά ανέλυσε με απόλυτα συγκροτημένη και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία όλα τα μεγάλα προβλήματα που προκαλούσαν τα παράλογα και ανεδαφικά κωλύματα του Νόμου, ζητώντας την άμεση κατάργησή τους.
Αμέσως μετά, παίρνοντας το λόγο ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, δικαίωσε απόλυτα την επιχειρηματολογία Καρασμάνη, και κατέθεσε Νομοθετική Βελτίωση με την οποία καταργούνται όλα τα κωλύματα αυτών των ανθρώπων. Δηλαδή, οι υλοτόμοι να κάνουν απρόσκοπτα πλέον τη δουλειά τους και, βέβαια, να μπορούν ελεύθερα να διαθέτουν την ξυλεία τους!
Ακολουθεί το βίντεο με τις τοποθετήσεις Καρασμάνη και Χατζηδάκη
21/10/2019
https://www.youtube.com/watch?v=D5o5_qhEojg&feature=youtu.be
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κέλλας: Αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, για να στηρίξουμε αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Π.Ε. Έβρου
- Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ σε περιοχή στο Ελαιόφυτο Αιτωλοακαρνανίας
- Μέρα γεμάτη αγάπη στο ΚΗΦΗ Βέροιας για τη Γιορτή της Μητέρας
- Λάκης Βασιλειάδης προς ΥπΑΑΤ για τις βροχοπτώσεις: Να δώσει το ΥΠΑΑΤ μια ξεκάθαρη και αιτιολογημένη απάντηση για την τελική του απόφαση
- Η ΝΗΣΟΣ έδωσε αέρα Τήνου στο World of Beer Festival 2025