Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος έκδοσης εγγυητικών επιστολών για λογαριασμό πελατών της τεχνικής εταιρείας ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε., μέσω της ασφαλιστικής- μεσιτικής εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Ε.Ε.
Οι εγγυητικές επιστολές είναι καλής εκτέλεσης και αφορούν έργα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας (BESS), συνολικής ισχύος 6 MW και αποθηκευτικής ικανότητας 24 MWh. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος, ο οποίος αφορά έργα αποθήκευσης ενέργειας ισχύος 4 MW και χωρητικότητας 16 MWh.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ωρίμανση και την υλοποίηση των έργων αποθήκευσης που διαχειρίζεται η ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ AE, καθώς η προσκόμιση των εγγυητικών επιστολών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την πρόοδο των σχετικών διαδικασιών σύνδεσης και αδειοδότησης.
H ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε, δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με έδρα την Κατερίνη Πιερίας, και εξειδίκευση στον σχεδιασμό, την αδειοδότηση και την κατασκευή έργων φωτοβολταϊκών σταθμών, συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας (BESS/ΣΑΗΕ) και εγκαταστάσεων net billing. Αναλαμβάνει το σύνολο του κύκλου ζωής ενός έργου, από τον αρχικό σχεδιασμό και την τεχνική μελέτη μέχρι την αδειοδότηση, την κατασκευή και τη θέση σε παραγωγική λειτουργία. Με γνώση του κανονιστικού πλαισίου, τεχνική αρτιότητα και συνεπή παρακολούθηση κάθε σταδίου, η ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε. αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για επενδυτές και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πράσινης ενέργειας και της αποθήκευσης.
Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Ε.Ε δραστηριοποιείται στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών υπηρεσιών με την ιδιότητα του μεσίτη -συμβούλου.
Παρέχει συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες , την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων, και αποζημιώσεων κατ εντολή των ασφαλισμένων μας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026
- Τάσος Μπαρτζώκας: Διευκόλυνση για τους αγρότες στην έκδοση του ψηφιακού δελτίου αποστολής










