Το όπλο στα χέρια του παραγωγού: Δενδρώδεις καλλιέργειες & Θρακικός Ζεόλιθος - Εντυπωσιακή παρουσία και στη Freskon 2025
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με επιτυχία στέφτηκε η παρουσία του ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΖΕΟΛΙΘΟΣ στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών στα Βαλκάνια (10-12 Απριλίου 2025), τη FRESKON 2025.

Οι επισκέτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν από την ομάδα του ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΖΕΟΛΙΘΟΥ για τις καινοτόμες εφαρμογές του φυσικού ζεόλιθου στη γεωργία.

Επίσης παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της θεματικής εκδήλωσης με τίτλο «Θρακικός Ζεόλιθος: Μια πράσινη καινοτομία, όπλο στα χέρια του παραγωγού», η συμβολή του Θρακικού Ζεόλιθου στην εξοικονόμηση ύδατος, τη βελτίωση των ιδιοτήτων του εδάφους και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος των καλλιεργειών και αποτελέσματα δοκιμών του Θρακικού Ζεόλιθου σε δενδρώδεις καλλιέργειες.
Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Η συνεχιζόμενη στρέβλωση στις αγροτικές επιδοτήσεις: Γιατί το «πάρτι» στον ΟΠΕΚΕΠΕ παραμένει ενεργό παρά τις κυβερνητικές διακηρύξεις
- Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων
- ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ: ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ!! ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!
- Τα κατάφερε η Μπέτις και μπήκε στη League Phase του Champions League
- «Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων» Πάρκο Καινοτομίας Joist - Τρίτη 19 Μαίου











