19χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ακόμη ένα τραγικό συμβάν το τελευταίο διάστημα με θύμα νέο άνθρωπο, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.
Θρήνος στη Σταμνά για τον 19χρονο Νίκο Μπούρο που έχασε τη ζωή του σήμερα, πριν λίγη ώρα, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.
Ο 19χρονος κινούνταν με τρακτέρ σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή της Σταμνάς όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανετράπη και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 19χρονος βρίσκονταν με τον πατέρα του σε κτήματα που έχουν στην περιοχή για αγροτικές εργασίες. Ο πατέρας αποχώρησε από το σημείο νωρίτερα, με Ι.Χ. αγροτικό.
Την προανάκριση για το δυστύχημα, που έγινε στις 10 περίπου το πρωί ,έχει αναλάβει το Α.Τ. Αιτωλικού.
Πηγή:agrinionews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV
- «Οικολογία και βιοποικιλότητα υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής» διεθνές συνέδριο από το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης
- Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις για τις αποζημιώσεις και μειωμένη παραγωγή οι αγρότες της Αγιάς Λάρισας
- Δες μερικά από τα νέα ρούχα μας για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή collection! (Φωτογραφίες)
- Πως να αντιμετωπίσετε εχθρούς στις καλλιέργειες Μηλιάς και Αχλαδιάς