Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το βαμβάκι στο Πλατύ Ημαθίας (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για το βαμβάκι με θέμα «Συμβουλευτικές υπηρεσίες στον γεωργικό τομέα» που διοργάνωσε χτες 23 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. η στο Πλατύ Ημαθίας η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας σε συνεργασία με την ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. (Φορέας Παροχής Γεωργικών Συμβουλών).

Πλήθος κόσμου της περιοχής αλλά και όμορων νομών παρακολούθησε την εκδήλωση θέτοντας τα ερωτήματα τους στους ομιλητές σχετικά με τη βαμβακοκαλλιέργεια.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Στέφανος Νταούκας (Διευθυντής Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας) ο οποίος είχε και το ρόλο του συντονιστή, δίνοντας το λόγο στον Πρόεδρο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος(ΔΟΒ) κ. Ευθύμιο Φωτεινό ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Ακολούθησαν οι ομιλητές
Αρχικά με τον Καθηγητή Γεωργίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπιλάλη Δημήτριο να κάνει εκτενή αναφορά στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της καλλιέργειας βάμβακος
Δείτε το βίντεο της ομιλίας του κ. Μπιλάλη Δημήτριου ΕΔΩ
Ακολούθησε ο τ. Προϊστάμενος Εθνικού Κέντρου Ταξινόμησης Βάμβακος κ. Μοχάμεντ Νταράσουσε μιλώντας για τη διαχείριση της καλλιέργειας βάμβακος και την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τζάκρη: «Κόλαφος η φετινή χρονιά για το σύνολο των δενδροκαλλιεργειών - Η κυβέρνηση να ανακοινώσει άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματός τους»
- ΠΟΓΕΔΥ: Η προστασία των ελεγκτών δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή της Διοίκησης αλλά υποχρέωση
- Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις
- Πριν επιλέξετε φροντιστήριο , κάντε πρώτα στον εαυτό σας αυτές τις 5 ερωτήσεις
- Η VolvoTrucks γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας με μια μοναδική επετειακή έκδοση










