Με μεγάλη συμμετοχή στήθηκε το μπλόκο των αγροτών στην Αλεξάνδρεια (Βίντεο) - Δηλώσεις εκπροσώπων ΑΣ Αλεξάνδρειας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μετά την δυναμική κινητοποίηση με τρακτέρ στο κέντρο της Βέροιας και στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ προχτές Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, οι αγρότες της Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν από το πρωί της Κυριακής να στήνουν μπλόκο, παρατάσοντας τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στο σιδηροδρομικό σταθμό στο σημείο που πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά.

Οι αγρότες με περισσότερα από 100 τρακτέρ πραγματοποιούν κινητοποίηση διαμαρτυρίας φωνάζοντας προς τα κέντρα αποφάσεων και το ΥΠΑΑΤ για την απελπιστική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και ζητώντας την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

"Τα προβλήματα της αγροτιάς είναι πάρα πολλά και διαχρονικά. Συνέχεια μας βάζουν τρικλοποδιές , δε μας αφήνουν να καλλιεργήσουμε. Η δουλειά μας δεν είναι να κάνουμε μπλόκα , αλλά να παράγουμε" δήλωσε στην "ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ" Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Αντιπρόεδρου ΑΣ Αλεξάνδρειας κ. Αθανάσιου Βασιλακάκη.

Στο μπλόκο των αγροτών, από την πρώτη στιγμή , ο Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης , πάντα δίπλα στους αγρότες στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους.



Δείτε στο βίντεο όσα ανέφεραν στην κάμερα της IMATHIOTIKIGI.GR οι αγρότες
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανδρικές & Γυναικείες Παντόφλες: Άνεση και Στυλ στο Σπίτι
- Γιορτή Αποκριάς Βέροια 2026: Ζητούνται καλλιτέχνες εθελοντές και βοηθοί για το τμήμα κατασκευής καρναβαλικών Αρμάτων
- Νόσος Περονί. Τι είναι και πώς τίθεται υπό έλεγχο;
- Παράδοση New Holland T4.90 F 4WD στη Μελίκη Ημαθίας - Δες τα χαρακτηριστικά του!
- «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη» απάντηση Κέλλα στον Ανεξάρτητο Βουλευτή Νικόλαο Δ. Παπαδόπουλο











