Στην 30η AGROTICA συμμετέχει ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην 30η AGROTICA 2024 θα συμμετέχει και συγκεκριμένα στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 02 ΙΣΟΓΕΙΟ Stand:14 εντος του περιπτέρου της Γεωθερμική Α.Ε.ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
Οι Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών με την ιδιότητα του μεσίτη - συμβούλου.
Παρέχει συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες , την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων και αποζημιώσεων κατ' εντολή των ασφαλισμένων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Ενοποιούνται από 8/9/2025 τα τρία Τελωνεία Πειραιά
- Φωτιά : Καμιά ζωή δεν περισσεύει – Στιγμιότυπα από διασώσεις ζώων
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Διευκρινήσεις για τις απολυμάνσεις λόγω ευλογιάς και απάντηση σε αιτιάσεις για καθυστερήσεις
- Ανακοίνωση ΠΚΜ σχετικά με τη διενέργεια εναέριων ψεκασμών για τη καταπολέμηση κουνουπιών στους ορυζώνες της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας