Η προσοδοφόρα καλλιέργεια με ελάχιστες απαιτήσεις - Βίντεο ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην αγροτική περιοχή της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα το Βρυσάκι Ημαθίας βρέθηκε η κάμερα της imathiotikigi.gr , σε κτήμα όπου καλλιεργούνται λωτοί ποικιλίας ROJO BRILLATE.
SWEETLOTUS.GR
Ρεπορτάζ : Βοργιάδης Χρήστος
Αυτή την εποχή συγκομίζονται οι καρποί και θέλαμε να σας παρουσιάσουμε, έτσι ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα για την συγκεκριμένη ποικιλία όπου στην Ισπανία καλλιεργείται σε μεγάλο αριθμό στρεμματικών εκτάσεων.
Στο κτήμα συναντήσαμε τον παραγωγό κ. Ιωάννη Κεμπαπίδη και τον κ. Νίκο Μηνά από τα Καλύβια Πέλλας, όπου παραλαμβάνει (A.C. FRUTA MINAS) και διαθέτει τα φρούτα στην ελληνική αγορά, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ για τις καλλιεργητικές φροντίδες που απαιτούνται, τις στρεμματικές αποδόσεις, αλλά και πολλά περισσότερα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΧΑΝΙΑ 2025
- ΚΕΟΣΟΕ: Οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους η Γενιά Ζ πίνει λιγότερο αλκοόλ
- Άρση της «άνισης μεταχείρισης» της Σαμοθράκης στο Πρόγραμμα Leader, ζητά ο δήμαρχος από το ΥΠΑΑΤ
- Νέες εξελίξεις για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ
- Ημερίδα του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Λάρισα