Παρουσία τριών υπουργών η εκδήλωση της ΝΔ για ενίσχυση του Πρωτογενούς και αναβάθμισή του στην ψηφιακή εποχή (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με κεντρικό πρόσωπο του κυβερνητικού κλιμακίου , τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιο Γεωργαντά (καταστροφικές ζημιές στη φετινή ροδακινοπαραγωγή), αναμένοντας να λάβουν οι παραγωγοι την θετική του εισήγηση για στήριξη του εισοδήματος τους όπως και συνέβη, η επίσκεψη υπουργών, βουλευτών και στελεχών της ΝΔ στην Ημαθία, ολοκληρώθηκε χτες Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, με την Εκδήλωση ( Πολυχώρο «Ελιά» Αίθουσα «SALA») που συνδιοργάνωσαν η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων και η Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Η ενίσχυση του Πρωτογενούς Τομέα Παραγωγής και η αναβάθμισή του στην ψηφιακή εποχή».
Ρεπορτάζ: Βοργιάδης Χρήστος
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Υφυπουργός Οικονομικών , Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής ΝΔ Ημαθίας , Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο βουλευτής ΝΔ Ημαθίας , Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο βουλευτής ΝΔ Πέλλας , Διονύσιος Σταμενίτης καθώς και ο συντονιστής της εκδήλωσης, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης.
Ομιλητές ήταν o Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, ο Λεωνίδας Χριστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος. Επίσης συμμετείχαν , ο Κώστας Μαμουλής, Γραμματέας Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΝΔ, η Σταυρούλα Πετρή, αντιπρόεδρος του ΕΛΓΟ " Δήμητρα ", και τέλος η Καλλιόπη Σεμερτζίδου, Συντονίστρια Κοινοτικών Πόρων και Αγροτικής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της ΝΔ.
Ακολουθεί βίντεο με την ομιλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιου Γεωργαντά
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τάσος Μπαρτζώκας: «Οι προκαταβολές πρέπει να δοθούν άμεσα – οι αγρότες δεν μπορούν να περιμένουν»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Πέλλα: Σκοτώθηκε 30χρονος πέφτοντας από τρακτέρ
- Ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιες οι αλλαγές σε βιολογικά και οικολογικά σχήματα
- Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στο Διμήνι του Βόλου για τον ενταφιασμό ζώων με ευλογιά στο Παλιούρι