Δύο ηλεκτρικά οχήματα απέκτησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 παρελήφθησαν από το ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ, δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα που κινούνται με ενέργεια, η οποία αποθηκεύεται σε επαναφορτιζόμενες συστοιχίες συσσωρευτών (μπαταρίες). Τα αυτοκίνητα θα φορτίζουν τους συσσωρευτές τους, δωρεάν, από την εγκατάσταση παραγωγής ρεύματος με φωτοβολταϊκά που έχει εγκατασταθεί στο κτήριο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επομένως δε θα έχουν δαπάνη για να κινούνται, δε ρυπαίνουν το περιβάλλον και δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»











