Κοντά στην απόκτηση και τρίτου παίκτη από την πρώην Γιουγκοσλαβία η ΑΕΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Την αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας σαρώνει ο Ίλια Ίβιτς. Μετά τον Σλοβένο Ζίγκα Λάτσι και τον Σέρβο Πέταρ Καράκλαγιτς, η ΑΕΚ θα αποκτήσει και τρίτο νεαρό παίκτη από τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, την οποία ο τεχνικός διευθυντής της γνωρίζει όσο λίγοι.
Ο Βόσνιος Βεντάντ Ραντόνια αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο νεαρός που χθες συμπλήρωσε τα 19 του χρόνια (ημερ.γεν. 6/9/2001) αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Αποτελεί επένδυση για το μέλλον και ως εκ τούτου η απόκτηση του δεν συνδέεται με το ενδιαφέρον της Λεγανές για τον Μιχάλη Μπακάκη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας
- Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές