Europa League: Αν περάσουν οι ερυθρόλευκοι στα προημιτελικά συναντούν Ρόμα ή Σεβίλη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Ρόμα ή η Σεβίλη θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Europa League, εφόσον βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γουλβς στη ρεβάνς της φάσης των «16». Η ιταλο-ισπανική μονομαχία θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος (στη Γερμανία), καθώς λόγω της επιδημίας είχε ματαιωθεί και το πρώτο παιχνίδι και η πρόκριση στην οκτάδα θα κριθεί σε μονό αγώνα. Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στη Γερμανία, στις 10 και 11 Αυγούστου.
Αν φτάσει στα ημιτελικά, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8», αφού στο πρώτο ματς της φάσης των «16» είχε νικήσει στην Αυστρία 5-0 τη ΛΑΣΚ) με την Κοπεγχάγη ή την Μπασακσεχίρ (πρώτο παιχνίδι 1-0 υπέρ της τουρκικής ομάδας).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Άρτα: 341 χωριά και οικισμοί απαλλάσσονται πλήρως από τον ΕΝΦΙΑ από το 2027
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 14 έως 18 Σεπτεμβρίου
- Πωλείται καταστροφέας ανοιχτού εδάφους NOBILI, για βαμβάκι 1,95 μ.
- ΔΕΘ: Νέες προοπτικές για τις ελληνοϊαπωνικές εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις – Εκδήλωση ΣΕΒΕ, Enterprise Greece, ΣΕΒ και ΕΒΕΑ
- SuperLeague : Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ το ενδιαφέρον










