Αργεντινή: Πρωταθλήτρια η Μπόκα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Μπόκα Τζούνιορς στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Αργεντινή, κατακτώντας τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική της Superliga. Το... σασπένς ήταν μεγάλο, καθώς, πριν την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής, η Ρίβερ Πλέιτ οδηγούσε την «κούρσα» του πρωταθλήματος, έχοντας προβάδισμα ενός βαθμού σε σχέση με την Μπόκα, και χρειαζόταν τη νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Όμως, οι «εκατομμυριούχοι» περιορίστηκαν σε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν, την ώρα που η Μπόκα ήθελε νίκη στον εντός έδρας αγώνα της με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και, παράλληλα, «γκέλα» της Ρίβερ για να κατακτήσει εκείνη το πρωτάθλημα.
Τελικά, η Μπόκα πήρε τη νίκη με 1-0 και τους τρεις βαθμούς που της επέτρεψαν να... προσπεράσει τη Ρίβερ στη βαθμολογία..
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη σύσταση προανακριτικής προσανατολίζεται η αντιπολίτευση
- Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Επιμελητήριο Πέλλας και ΕΘΕΑΣ: «Να βρούμε επιτέλους ουσιαστικές λύσεις που θα βοηθήσουν τον αγροτικό κόσμο»
- Κορινθιακή σταφίδα: Ενθαρρυντικές ενδείξεις για την εφετινή παραγωγή
- Βροχοπτώσεις, Παραμορφωμένα, Προκαταβολές για παγετούς - Τοποθέτηση Μπαρτζώκα στη σύσκεψη στη Βέροια (Βίντεο)
- Ευρεία συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με Εκπροσώπους των ΚΥΔ – Σύσταση Επιτροπής Εκπροσώπησης