Ο Μπαμπέ τρεις εβδομάδες εκτός λόγω τραυματισμού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Κιλιάν Μπαπέ, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο γόνατο, δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) μια πηγή κοντά στον παίκτη.
Ο Γάλλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέστη ρήξη στον πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του, σύμφωνα με την πηγή, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας L'Equipe.
Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σήμερα (31/12), αναμένεται να χάσει αρκετούς αγώνες πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πιθανώς τον αγώνα του Champions League εναντίον της πρώην ομάδας του, Μονακό, στις 20 Ιανουαρίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη με ισχυρή παρουσία στην Transport Show 2026
- Με "άδεια" χέρια και καμία δέσμευση ενισχύσεων για βροχοπτώσεις του 2024 και παραμορφωμένα ροδάκινα επέστρεψαν οι αγρότες από το ΥΠΑΑΤ
- Για παγετό στο προανθικό, βροχοπτώσεις 2024, αποτύπωμα άνθρακα στο βαμβάκι & ευλογιά κτηνοτρόφων συνάντηση Μπαρτζώκα με ΥπΑΑΤ
- ΣΠΑΥ Forum 2026: Χορηγοί ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & η ENSER
- Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ρoδακίνου για αντιμετώπιση παραμορφωμένων καρπών , ξερών βεργών και τυφλών βεργών











