3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού - Oropos Seaside Race 2018: Ακόμα ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός με τη στήριξη της Περιφέρεια Αττικής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ακόμα ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, ο 3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού - OroposSeasideRace 2018, πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.
Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, πραγματοποιούνται αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά και Άτομα με Αναπηρία. Όλοι οι αγώνες δρόμου του Ημιμαραθωνίου, έχουν εκκίνηση και τερματισμό στο λιμάνι της Σκάλας Ωρωπού (είσοδος), μέσα από διαφορετικές διαδρομές.
Πρόκειται για διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.) και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου (Ε.Τ.Α.Δ.Ω.), υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού, την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «BEACTIVE» ERASMUS+.
- ΕκκίνησηΗμιμαραθωνίου 21,1 χλμ.: 09.00
- Εκκίνηση Αγώνα 10 χλμ.: 09.15
- Εκκίνηση Αγώνα 5 χλμ.: 09.15
- Εκκίνηση Αγώνα 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου: 09.20
- Εκκίνηση Αγώνα 1 χλμ. για Άτομα με Αναπηρία: 11.50
Είσοδος Ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.oroposseasiderace.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ούγκρεσιτς
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στα 28,7 εκατ. ευρώ φτάνει η στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στη γουνοποιία της Δυτικής Μακεδονίας»
- Κουρέτας: Να αποζημιωθούν οι καλλιέργειες βαμβακιού και βιομηχανικής τομάτας που επλήγησαν από έλλειψη αρδευτικού νερού
- Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας
- Όσα έθεσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Γιουτίκας, στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με τους αυτοδιοικητικούς φορείς










