Δήμος Βέροιας: Παραχώρηση σχολικών και αθλητικών χώρων σε συλλόγους για το 2025-2026
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Προκειμένου ο Δήμος Βέροιας να προχωρήσει στον ετήσιο προγραμματισμό των παραχωρούμενων σχολικών χώρων (γυμναστηρίων, αιθουσών κ.λ.π.), καθώς και των αθλητικών χώρων: ΕΑΚ, Φιλίππειο Γυμναστήριο και ΔΑΚ «Άρης Γεωργιάδης» (Μπάσκετ Εληάς) σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, για το σχολικό έτος 2025 – 2026,παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να τους χρησιμοποιήσουν για το επόμενο έτος, να καταθέσουν ΜΕΧΡΙ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2025 τα σχετικά αιτήματά τους στις κατά τόπους διευθύνσεις των σχολείων.
Για τους αθλητικούς χώρους παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα αιτήματά τους στο αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Όσον αφορά στα αθλητικά σωματεία, η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται και από τη σχετική εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ για όσα σωματεία έχουν ήδη προβεί στην εγγραφή τους και έχουν λάβει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Στη συνέχεια, και σύμφωνα με την νομοθεσία, θα εξεταστούν τα αιτήματα, προκειμένου να αποφασιστεί η παραχώρηση ή μη παραχώρηση χρήσης.
O Αντιδήμαρχος Παιδείας Ισότητας των Φύλων & Κ.Ε.Π.
ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ
& ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
ΜΙΧΑΗΛ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η AgroBox στέκεται δίπλα σας στη μεγάλη πρόκληση των Οικολογικών Σχημάτων και στο μέτρο των γεωργικών συμβούλων
- Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις Βερίκοκα? Δες όλες τις διαθέσιμες Ποικιλίες Βερικοκιάς!
- Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για τον θάνατο του Προέδρου της Δ.Κ. Αγίου Γεωργίου Νικόλαου (Βαγγέλη) Καρατζίδη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 104,3 εκ. ευρώ για το υπόλοιπο των Συνδεδεμένων Ενισχύσεων
- ΕΛΓΑ : Πληρωμή 8,7 εκατ. ευρώ για εκτιμήσεις κι επανεκτιμήσεις ζημιών σε φυτική παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο του 2024