Θεσσαλονίκη: Σε γήπεδο τένις θα μετατραπεί το Σάββατο η πλατεία Αριστοτέλους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Σε γήπεδο τένις θα μετατραπεί, το Σάββατο 10 Μαΐου, η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα πραγματοποιηθεί, από τις 10.00 έως τις 13.00, η πρώτη επίσημη γιορτή «Street Tennis - Thess Tennis».
Πρόκειται για μια δράση που συνδιοργανώνουν ο δήμος Θεσσαλονίκης, η αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού και η Β’ Ένωση Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής, με την υποστήριξη της ειδικότητας Αντισφαίρισης του Σ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του τένις σαν ένα άθλημα που μπορεί να οργανωθεί παντού, σε κάθε αθλητικό πάρκο, σε σχολικές αυλές και απευθύνεται σε κάθε ηλικία ως ένα οικογενειακό άθλημα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η ΕΕ εγκρίνει ελληνική κρατική ενίσχυση ύψους 63 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη μονάδας παραγωγής τομάτας εκτός χώματος
- Συλλυπητήριο μήνυμα Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καρολίδη
- Πώς μπορεί το bypass να σας σώσει τη ζωή;
- Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Φλικ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
- Βολιτάκη: Παραβατικές συμπεριφορές μεμονωμένες μπορεί να υπάρχουν - Η Εξεταστική θα καταλήξει αν υπάρχει οργανωμένο σκάνδαλο