Άρης και ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Δομάζου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
ύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί για το θάνατο του Μίμη Δομάζου. Ο μεγάλος άσος των ελληνικών γηπέδων έφυγε σήμερα (Παρασκευή 24/1) από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Οι ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ θέλησαν κι εκείνες από την πλευρά τους να εκφράσουν τη θλίψη τους για την απώλεια του «στρατηγού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Μίμη Δομάζου. Ο εκλιπών, γνωστός με το προσωνύμιο "στρατηγός", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Το πέρασμά του από τα γήπεδα θα μείνει ανεξίτηλο, καθώς υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».
Αντίστοιχα κι η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Μίμη Δομάζο: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του μεγάλου Μίμη Δομάζου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα τον θυμόμαστε σαν έναν αντίπαλο που με το μοναδικό ταλέντο, αλλά και το εξαιρετικό του ήθος, κέρδιζε πάντα τον σεβασμό μας...».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Daniel: Ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε εκδήλωση της Λ. Λιακούλη για τα δύο χρόνια από την κακοκαιρία
- Σύσκεψη Τσιάρα με Περιφερειάρχες για την ευλογιά - Σχέδιο δέκα ημερών με σταθμούς απολύμανσης σε οδικούς άξονες και αυστηροποίηση μέτρων
- Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας
- Οι αιτίες του διαζυγίου του Ρούι Βιτόρια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δηλώσεις βουλευτών μετά την πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής