Μια ανάσα από την Φενερμπαχτσέ ο Ελ Κααμπί
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato», ο «εκλεκτός» του Ζοσέ Μουρίνιο για την κορυφή της επίθεσης στην Φενερμπαχτσέ.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Μαροκινός επιθετικός «είχε μια... στρατοσφαιρική σεζόν, σημειώνοντας μια σειρά από γκολ και επιτρέποντας στην ομάδα του (σ.σ. Ολυμπιακός) να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ιστορία της. Με 38 γκολ και 9 ασίστ σε 57 ματς που έπαιξε εφέτος, ο 31χρονος επιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Εχει αρκετές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι καθώς έφτασε στο τέλος του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Κι εάν ο ελληνικός σύλλογος λογικά επιδίωξε να το παρατείνει, ο Αγιούμπ Ελ Κάαμπι δεν θα μείνει».
Στο ίδιο δημοσιεύμα, που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, αναφερεται ότι «οι διοικούντες τον τουρκικό σύλλογο, κατέθεσαν μία ενδιαφέρουσα πρόταση στον παίκτη κι ελπίζουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο Ελ Κααμπί πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή στην Τουρκία, όπου έπαιξε στην Χαταϊσπόρ (55 αγώνες, 26 γκολ)».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Για τα προβλήματα με την επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου η ΕΘΕΑΣ ζήτησε να γίνει μια κοινή σύσκεψη με το Υπ. Οικονομικών
- Ο Ολυμπιακός χωρίς Γκαρθία και Έσε απέναντι στην Κηφισιά
- Αγρότες Κρήτης στη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα: Μας είπαν ότι θα προσπαθήσουν έως τέλη Νοέμβρη να πληρώσουν τη βασική ενίσχυση
- Τάσος Μπαρτζώκας: Η νέα φορολογική μεταρρύθμιση αποκαθιστά την ισότητα και ενισχύει την κοινωνική συνοχή. Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γίνονται πράξη











