Το 30% των εσόδων του Μπαπέ πηγαίνει σε μειονεκτούντα παιδιά, αποκάλυψε η μητέρα του Γάλλου σούπερ σταρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η μητέρα του Κιλιάν Μπαπέ, Φαίζα Λαμαρί, αποκάλυψε, στο πρόγραμμα Envoyé Special του France TV, το οποίο θα μεταδοθεί στις 18 Ιανουαρίου, ότι το 30% των εσόδων του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν πηγαίνει στο ίδρυμα IPKM (Inspired by Kylian Mbappé), με στόχο να κάνει τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και βοηθώντας τα μειονεκτούντα παιδιά και το οποίο διαχειρίζεται η ίδια.
«Είπα στον Μπαπέ ότι κάτω από το 30% δεν θα δούλευα, ότι θα έφευγα και θα πήγαινα στις Μαλδίβες. Στην αρχή του πρότεινα 50/50, αλλά διαπραγματευτήκαμε και συμφωνήσαμε στο 30%», είπε η μητέρα του παίκτη, εξηγώντας ότι δεν νιώθει «ντροπή» που ήταν αδιάλλακτη με τη μακρά διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2022:
«Δεν υπάρχει καμία ενοχή, καμία ντροπή. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Αν μπορούσαμε, θα είχαμε δεχτεί 10 δισ. ευρώ», τόνισε.
Ο Μπαπέ ανανέωσε για δύο χρόνια με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2022, με οψιόν ένα ακόμη χρόνο, το οποίο δεν ενεργοποιήθηκε, οπότε μπορεί πλέον να υπογράψει σε άλλη ομάδα από την 1η Ιανουαρίου.
Ο επιθετικός κερδίζει ετησίως 72 εκατομμύρια ευρώ (μεικτά), αξία στην οποίο πρέπει να προστεθεί το μπόνους υπογραφής 180 εκατομμυρίων. Ωστόσο, καθώς δεν ενεργοποίησε την οψιόν ο Μπαπέ συμφώνησε να μειώσει αυτό το μπόνους κατά 100 εκατομμύρια ευρώ. ευρώ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των καλλιεργητών στον κάμπο της Λαψίστας
- ΕΕΚΕ: Χωροταξική oργάνωση για την ελληνική θαλάσσια υδατοκαλλιέργεια
- Η Αγορά της Βέροιας γιορτάζει. Συναυλία με το συγκρότημα & ΜΟΥΖΙΚΑΝΟΙ & απόψε στο κέντρο της πόλης
- Το Επιμελητήριο Ημαθίας στο Βουκουρέστι: Νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και ισχυρό B2B αποτύπωμα
- Ημερίδα για νέες ποικιλίες ρυζιού και μείωση κόστους καλλιέργειας διοργανώνει η ΕΔΟΡΕΛ











