Στα γραφεία της Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Με ανακοίνωση που εξέδωσε εκτάκτως το απόγευμα της Δευτέρας (17/07) η Super League αναφέρει ότι λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στον Κουβαρά, η προγραμμαστισμένη για σήμερα το βράδυ (21:00) κλήρωση του πρωταθλήματος της περιόδου 2023/2024 δεν θα γίνει στο κέντρο της Βάρκιζας "Island", αλλά θα διεξαχθεί κανονικά στα γραφεία της Λίγκας.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:
«Η Super League αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, την αναβολή της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League που ήταν προγραμματισμένη στο Island.
Η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα (21:00) στα γραφεία της Super League μόνο με τους εκπροσώπους των ομάδων και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της Super League.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Καταβλήθηκαν 14,6 εκατ. ευρώ σε 34.200 δικαιούχους της 3ης περιόδου ενίσχυσης για το αυξημένο κόστος λιπασμάτων
- ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
- Νάουσα: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου «Κατασκευή Νέας Γέφυρας Ποταμού Αράπιτσα»










