Βιλένα: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα (11/7) ο Τόνι Βιλένα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» «προσγειώθηκε» το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από αύριο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού των «πράσινων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και η απόκτησή του ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή (7/7).
«Είναι μεγάλη ομαδα ο Παναθηναϊκός, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ και δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω» δήλωσε ο 28χρονος άσος κατά την άφιξή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πτήση του έφτασε λίγο μετά τις 16:00, αλλά ο Βιλένα εμφανίστηκε μετά τις 17:30 στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, μαζί με την οικογένειά του, αλλά και αρκετές... βαλίτσες για τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η νέα viral τάση ευεξίας είναι τα σφηνάκια λαδολέμονου - Έχουν όμως πραγματικά οφέλη;
- «Ένα Γεύμα Χαράς» και «Κούτες Αγάπης» προσφέρουν η Οδύσσεια και η Lidl Ελλάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανανεώνοντας τη συνεργασία τους
- Πυρηνόκαρπα: Πώς οι Βιοδιεγέρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ακαρπία
- Kids Wallet: Παρουσίαση του ψηφιακού εργαλείου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Βέροια
- Πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











