Αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Super League η Γιουβέντους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Γιουβέντους, όπως αναφέρουν κορυφαία ΜΜΕ στην Ισπανία, έκανε γνωστό με επιστολή της σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα την αποχώρησή της από την ευρωπαϊκή Super League, ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες.
Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί, οι δύο μεγάλοι ισπανικοί σύλλογοι έλαβαν επιστολή από τη Γιουβέντους που ανακοινώνει την εγκατάλειψη του κοινού εγχειρήματος.
Μόνο η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», ανέφερε ότι η επιστολή είναι έτοιμη αλλά δεν έχει σταλεί ακόμα.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους μπορεί να εγκαταλείψει τους συνεργάτες της χωρίς να πληρώσει ρήτρες, αλλά η διαδικασία θα πάρει μερικές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.
Όπως είναι γνωστό σύντομα θα εκδοθεί και η ετυμηγορία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, το οποίο στο Λουξεμβούργο θα πρέπει να αποφασίσει για την κατηγορία κατά της FIFA και της UEFA για παράνομο μονοπώλιο.
Μέχρι στιγμής, ο Έλληνας γενικός εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Αθανάσιος Ράντος που κλήθηκε να δώσει μια μη δεσμευτική γνώμη για το θέμα έχει εκφράσει μια αρκετά ισχυρή άποψη υπέρ της UEFA και του ευρωπαϊκού αθλητικού μοντέλου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κλιμακώνουν τη στάση τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου στη Σιάτιστα Κοζάνης
- ΥΠΑΑΤ: Επιπλέον πληρωμές 487,9 εκ. ευρώ από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ
- ΠΕΓΔΥ: Κατανομή αξιωμάτων Διοικητικού Συμβουλίου
- Ηγεσία και Επικοινωνία – Ολοκληρώθηκε η 2η Εκπαιδευτική Δράση του Agrifood Leadership 2025-2026 στα Ιωάννινα
- Ερώτηση βουλευτών ΠΑΣΟΚ για τα αντισταθμιστικά οφέλη από τη ΔΕΗ προς τον Δήμο Βέροιας και τη ΤΚ Σφηκιάς για το έργο αντλησιοταμίευσης στον ταμιευτήρα ΥΗΣ Σφηκιάς











