Καλεσμένοι στα εγκαίνια του "OPAP Arena Αγιά Σοφιά" όλοι οι ιδιοκτήτες της Super League, sold out τα εισιτήρια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Οι ιδιοκτήτες των δεκατριών συλλόγων της Super League είναι καλεσμένοι στο μεγάλο event που διοργανώνει ο... 14ος! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε προσκλήσεις σε όλους τους ομολόγους του στη Λίγκα, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Έτσι την Παρασκευή 30/9 στην "OPAP Arena Αγιά Σοφιά" θα βρεθούν πρόεδροι, ιδιοκτήτες ή απλώς εκπρόσωποι των 14 σωματείων της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε επισήμως ότι σταματάει η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για τα εγκαίνια. Το sold out είναι γεγονός και η μοναδική περίπτωση να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα, είναι εάν επιστραφούν κάποια εισιτήρια που αφορούσαν ομαδικές κρατήσεις της ΑΕΚ για εμπορικές ή άλλες συμβατικές υποχρεώσεις της.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η λειτουργία του my1521 – Νέα εποχή στην εξυπηρέτηση των φορολογούμενων
- Δήμος Βέροιας: Υπερσύγχρονος και με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας ο νέος Βρεφικός Σταθμός Κυψέλης
- ΚΕΟΣΟΕ: Δυσοίωνα για τρίτη συνεχή χρονιά τα μηνύματα για τις ποσότητες συγκομιδής οινοποιήσιμων σταφυλιών στις περισσότερες αμπελουργικές περιοχές
- Πρόωρη συγκομιδή και παράνομη διακίνηση ατυποποίητων ακτινιδίων: Παρέμβαση ΕΔΟΑ στο ΥΠΑΑΤ και στην ΑΑΔΕ για ελέγχους
- M. Χρυσοχοΐδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προς διερεύνηση 6354 ΑΦΜ - 1036 εξαγόμενες εκθέσεις - 22,66 εκ. ευρώ καταλογισθέντα ποσά