Στα «πράσινα» ντύθηκε ο Σπόραρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μετά τη μεσημεριανή άφιξή του από τη Μαδρίτη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Άντραζ Σπόραρ πήγε απευθείας στα... γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια, προκειμένου να οριστικοποιήσει τις τελικές λεπτομέρειες του 4ετούς συμβολαίου του με το «τριφύλλι».
Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός, πέρασε τον δεύτερο κύκλο ιατρικών εξετάσεων κι από το Σάββατο (30/7) θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.
Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και φωτογραφήθηκε μαζί με τον πατέρα του Μίχα που είχε έρθει νωρίτερα στην Αθήνα, μαζί με τον ατζέντη του 28χρονου επιθετικού Αμίρ Ρούζνιτς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μέρα γεμάτη αγάπη στο ΚΗΦΗ Βέροιας για τη Γιορτή της Μητέρας
- Λάκης Βασιλειάδης προς ΥπΑΑΤ για τις βροχοπτώσεις: Να δώσει το ΥΠΑΑΤ μια ξεκάθαρη και αιτιολογημένη απάντηση για την τελική του απόφαση
- Η ΝΗΣΟΣ έδωσε αέρα Τήνου στο World of Beer Festival 2025
- Εχθροί και Ασθένειες Μηλιάς - Αχλαδιάς - Καρυδιάς
- Εκτιμήσεις και αποζημιώσεις αγροτών της Ημαθίας - Ερώτηση Κοτίδη Βασιλείου προς τον ΥπΑΑΤ