Στα «πράσινα» ντύθηκε ο Σπόραρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μετά τη μεσημεριανή άφιξή του από τη Μαδρίτη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Άντραζ Σπόραρ πήγε απευθείας στα... γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια, προκειμένου να οριστικοποιήσει τις τελικές λεπτομέρειες του 4ετούς συμβολαίου του με το «τριφύλλι».
Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός, πέρασε τον δεύτερο κύκλο ιατρικών εξετάσεων κι από το Σάββατο (30/7) θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.
Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και φωτογραφήθηκε μαζί με τον πατέρα του Μίχα που είχε έρθει νωρίτερα στην Αθήνα, μαζί με τον ατζέντη του 28χρονου επιθετικού Αμίρ Ρούζνιτς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πληρωμή εκκρεμοτήτων ενισχύσεων έτους 2016 από ΑΑΔΕ - Αφορά Βασική & Πράσινη ενίσχυση και νέους γεωργούς
- Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Βιολογικών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας
- Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ με την ανάληψη καθηκόντων της νέας πολιτικής ηγεσίας
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κοζάνη: Έλεγχος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής μετά από δημοσιεύματα για νεκρά πρόβατα











