Περιμένει την απόφαση ο Τζόκοβιτς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τοποθετήθηκε στο κυρίως ταμπλό του Australian Open και κληρώθηκε να παίξει κόντρα στον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, περιμένοντας σήμερα την απόφαση του υπουργού της Αυστραλίας, Αλεξ Χοκ, για το αν θα απελαθεί ή θα παραμείνει να αγωνιστεί στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς, το οποίο θα διεξαχθεί από 17 έως 30 Ιανουαρίου.
Ο Σέρβος σταρ, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος μπήκε κανονικά στην κληρωτίδα και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (No 78) στον κόσμο, αναμένει αργότερα σήμερα την απόφαση. Πάντως ΜΜΕ της Μελβούρνης μεταθέτουν την απόφαση για αύριο, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» όλα τα έγγραφα που προσκόμισε ο Τζόκοβιτς, κατά την είσοδο του στη χώρα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι 5 ψηφιακές αλλαγές που δρομολογούνται έως την άνοιξη του 2027
- Στη Φλώρινα το 5ο TrophyΤροφή Meet-Up 2026 με επίκεντρο τη βιοποικιλότητα
- Ισχυρό ενδιαφέρον για τη νέα δράση εκσυγχρονισμού αλιευτικών σκαφών – 339 αιτήσεις από αλιείς για 20 εκατ. ευρώ
- Τάσος Μπαρτζώκας: Νέα παρέμβαση για τον Κάθετο Άξονα Βέροιας – Νάουσας στον Υφυπουργό Υποδομών Ν.Ταχιάο
- Αίτημα συμπληρωματικών προβλέψεων από την ΕΘΕΑΣ για την αποφυγή αποκλεισμών από τις επενδύσεις αντιχαλαζικής προστασίας










