«Στα πρόθυρα χωρισμού Πέλκας-Φενερμπαχτσέ, εναλλακτική ο ΠΑΟΚ», σύμφωνα με ΜΜΕ στην Τουρκία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
«O Δημήτρης Πέλκας στα πρόθυρα χωρισμού με τη Φενερμπαχτσέ», όπως αναφέρουν-και-σήμερα, δημοσιεύματα στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι «άλλη μία εναλλακτική είναι και ο ΠΑΟΚ».
Τουρκικά ΜΜΕ γράφουν ότι «ο Πέλκας ανυπομονεί να φύγει, αφού δεν μπόρεσε να βρει θέση στην πρώτη 11άδα στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι και δεν προτιμήθηκε στις επόμενες πέντε αλλαγές. Έπεσε σε δυσμένεια και είναι πλέον απόλυτα καταδικασμένος στον πάγκο.»
Χαρακτηριστική η αναφορά της ιστοσελίδας posta.com.tr, ότι «ενώ το περασμένο καλοκαίρι συζητήθηκαν 8-10 εκατ. ευρώ για τον Πέλκα, εκτιμάται ότι η αξία του Έλληνα παίκτη έχει μειωθεί αρκετά. Αν και φαίνεται να είναι κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, προς το παρόν δεν υπάρχει σύλλογος που να κάνει αυτή την πρόταση για τον Πέλκα. Μια άλλη εναλλακτική, που θέλει η Λιόν και η Ντιναμό Μόσχας, είναι η παλιά του ομάδα ΠΑΟΚ. Η Φενέρμπαχτσε αγόρασε τον Έλληνα παίκτη από τον ΠΑΟΚ έναντι 2,2 εκατ. ευρώ.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ομοσπονδία Συλλόγων Υπ. Εργασίας (Ο.Σ.ΥΠ.Ε.) : Λέμε όχι στην κατάργηση των Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών
- Τρύγος 2026: Η διαρθρωτική προσαρμογή συνεχίζεται στο Νότιο Ημισφαίριο για αναδιάταξη μεγέθους και αποφυγή πλεονασμάτων
- Ο Δημ. Κουρέτας τίμησε στο Κιλελέρ τους αγωνιστές του 1910 και του σήμερα - Θωράκιση της παραγωγής με σύγχρονες υποδομές
- Επιθέσεις αρκούδας στην Αναρράχη Εορδαίας - Σύσταση για αυξημένη προσοχή
- Τσιάρας: Στήριξη του πρωτογενούς τομέα εν μέσω πολέμου - Το ενεργειακό κόστος, μεγάλο ζητούμενο για τους αλιείς











