Στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι θα αγωνιστούν με συλλεκτικές φανέλες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι θα παραταχθούν στους επόμενους τρεις αγώνες της Σέριε A, φορώντας φανέλες που θα τιμούν τον Ντιέγκο Μαραντόνα,
Στις 25 Νοεμβρίου συμπληρώνεται ένα έτος από τον θάνατο του «Ντιεγκίτο».
Στις ιστορικές και συνάμα συλλεκτικές αυτές φανέλες, απεικονίζεται το πρόσωπο του Μαραντόνα, ο οποίος χάρισε στην Νάπολι τους δύο τίτλους ιταλικού πρωταθλήματος το 1987 και το 1990, που έχουν κατακτήσει οι «παρτενοπέι».
Η Νάπολι, που «συγκατοικεί» στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος με την Μίλαν, θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο με αυτές τις φανέλες, στις αναμετρήσεις με την Βερόνα (07/11 εντός), την Ίντερ (21/11 εκτός) και την Λάτσιο (28/11 εντός).
«Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, η Νάπολι τιμά έναν μεγάλο πρωταθλητή, σύμβολο και εικόνα μίας ολόκληρης εποχής του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δυναμική παρουσία της ΠΚΜ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών TUTTOFOOD 2026 στο Μιλάνο και σε παράλληλη δράση του δικτύου AREPO στην έκθεση
- ΠΟΓΕΔΥ: Ομολογία αποτυχίας του συστήματος ελέγχου των βιολογικών προϊόντων – Η κυβέρνηση ανακάλυψε το πρόβλημα αφού το άφησε να γιγαντωθεί»
- ΑΚΚΕΛ: Με τις ευλογίες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, θα γεμίσει η Ευρώπη Ουκρανική φέτα
- Πρόταση Βοργιάδη για ευρεία σύσκεψη φορέων στη Βέροια για τα οξυμένα προβλήματα του αγροτικού κόσμου παρουσία του ΥΠΑΑΤ
- Η Ελλάδα διεκδικεί περισσότερους πόρους στη νέα ΚΑΠ σε μια δύσκολη ευρωπαϊκή διαπραγμάτευση











