Στους Λέικερς "κλείνει" ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, συμφώνησε με τους Λος Άντζελες Λέικερς για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.
Οι Μπρούκλιν Νετς έστειλαν τον έμπειρο ψηλό στους Ντιτρόιτ Πίστονς και από εκεί ο Τζόρνταν έμεινε ελεύθερος. Έτσι, οι «Λιμνάνθρωποι» ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Αυτή θα γίνει επίσημη όταν τα «πιστόνια» τον αποδεσμεύσουν.
Ο 33χρονος ψηλός αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Άντζελες έναντι 2,6 εκατ. δολαρίων.
Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Τζόρνταν μέτρησε 7.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 κοψίματα κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι σε 57 αγώνες στην κανονική διάρκεια της χρονιάς, καθώς στα Playoffs ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας
- Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές