Επίσκεψη του σπουδαίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηπαναγή στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο παλαίμαχος άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλης Χατζηπαναγής επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Ο σπουδαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της επιμορφωτικής ημερίδας που διοργανώνουν ο ΓΣ Εργοτέλης και η Περιφέρεια Κρήτης στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής κατά την επίσκεψη του στην Περιφέρεια, παρέδωσε ως αναμνηστικό δώρο στον Σταύρο Αρναουτάκη την φανέλα με το νούμερο 11 της ομάδας «Παχτακόρ» της Τασκένδης όπου έπαιζε σε ηλικία 17 χρονών στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της τότε Σοβιετικής Ένωσης.
Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον σπουδαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή που το 2003 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής από την ΕΠΟ για τον εορτασμό των 50 χρόνων της ΟΥΕΦΑ.
Ο βετεράνος άσος θα μιλήσει στην εκδήλωση στους αθλητές της Ακαδημίας μεταφέροντάς τους κάποια από τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου, ενώ θα μοιραστεί μαζί τους τις εμπειρίες του από την λαμπρή του πορεία στα γήπεδα, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στην Μικτή Κόσμου το 1984.
Τον Βασίλη Χατζηπαναγή συνόδευε ο καθηγητής προπονητικής Ακαδημιών Νίκος Φράγκος ο οποίος στην επιμορφωτική ημερίδα θα αναφερθεί σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την αγωνιστική τους πρόοδο τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΑΣΜ: Το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία
- Τιμή συμπύρηνου, παραμορφωμένα και παγετός στη σύσκεψη της επιτροπής Βιομηχανικού Ροδάκινου και Αχλαδιού της ΕΘΕΑΣ
- ΑΑΔΕ: Διεύρυνση και βελτιώσεις στην Ψηφιακή Διακοπή Εργασιών
- Ο Δημήτρης Μόσχος νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
- 42 προτάσεις για την ενίσχυση της έρευνας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 8 εκατ ευρώ