Οι «ατζούρι» δεν θα κάνουν τον «θριαμβευτικό γύρο» στη Ρώμη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα ο «τιμητικός και θριαμβευτικός γύρος» από την Squadra Azurra με το κύπελλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Όπως και στην περίπτωση του Μουντιάλ, υπήρχε η πρόθεση, η Εθνικής Ιταλίας να μπορέσει να κάνει τον γύρο των κύριων σημείων της Αιώνιας Πόλης, με ένα τουριστικό, ανοικτό λεωφορείο.
Τελικά, όμως, η υπουργός Εσωτερικών Λουτσιάνα Λαμορτζέζε αποφάσισε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, διότι εκ των πραγμάτων δεν θα τηρηθούν οι αναγκαίες αποστάσεις ασφαλείας λόγω της τεράστιας συρροής των φιλάθλων.
Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι την ώρα αυτή επισκέπτονται τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα και στη συνέχεια θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι, όπως είχε ανακοινωθεί σήμερα το πρωί.
Σήμερα το μεσημέρι, μέρος της Εθνικής Ιταλίας ποδοσφαίρου μετέβη στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Ρώμης, Τσέλιο, για να χορηγηθεί στους παίκτες η δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γρεβενά: Επιδρομή ακρίδων σε καλλιέργειες
- Η ΑΑΔΕ αναβαθμίζει τη φυσική εξυπηρέτηση με το νέο δίκτυο «myPoint»
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 22 έως 26 Ιουνίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εξετάζεται από το ΥΠΑΑΤ πιλοτική εξαλίευση λαγοκέφαλων με οικονομικό κίνητρο
- Ανάσα για τους αγρότες: Σε τροχιά ταχείας έγκρισης για έκτακτη ευρωπαϊκή στήριξη λόγω των ακριβών λιπασμάτων










