Τον 25χρονο Ντεϊόλα της Κάλιαρι είναι έτοιμος να πάρει ο ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο ΠΑΟΚ κινείται για τον 25χρονο μέσο της Κάλιαρι Αλεσάντρο Ντεϊόλα, σύμφωνα με την εξειδικευμένη στις μεταγραφές, ιταλική ιστοσελίδα, tuttomercatoweb. «Μετά τη Φράιμπουργκ τις τελευταίες ημέρες, ένας άλλος ξένος σύλλογος έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες για τον μέσο της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Ντεϊόλα.
Είναι ο ΠΑΟΚ, έτοιμος να τον πάρει στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενος το αδιέξοδο μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου της Σαρδηνίας, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το 2022», αναφέρει χαρακτηριστικά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιάννης Ανδριανός: Στόχος η ουσιαστική αναβάθμιση του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών Κορινθίας
- Είσαι Αγρότης; Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Αγροτικές κινητοποιήσεις για επιδοτήσεις και κόστος παραγωγής – Πληρωμές 500 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ έως το τέλος Ιουνίου
- Φάνης Τραγάκης: STOP στις ανοιχτές και χαμηλές τιμές στο συμπύρηνο ροδάκινο










