Ο Βαλμπουενά ανάμεσα στα 7 «αστέρια» που καλείται να πείσει ο Ζινιάκ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ανάμεσα στα επτά «αστέρια» που θα προσπαθήσει να πείσει ο Αντρέ Πιερ Ζινιάκ, προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Μεξικό, στη Liga MX.
Αυτό αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα του Μεξικού «futboltotal», σημειώνοντας ότι «ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ ήταν υπεύθυνος για να πείσει τον Φλοριάν Τοβέν να φτάσει στη Τίγκρες, έτσι θα μπορούσε κάλλιστα να πείσει κι άλλα αστέρια να έρθουν στην Liga MX».
Τα «μεγάλα» ονόματα, τα οποία σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα προσπαθήσει να πείσει ο Ζινιάκ, είναι οι: Ματιέ Βαλμπουενά (36 ετών/Ολυμπιακός), Χατέμ Μπεν Αφρά (34/ Μπορντό), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (31/ Τσέλσι), Μπέντζαμεν Μεντί (26/Μάντσεστερ Σίτι), Ντμίτρι Παγέτ (34/ Μαρσέιγ), Μισί Μπατσουαγί (27/ Κρίσταλ Πάλας), Λούκας Οκάμπος (26/Σεβίλη).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Συγκέντρωση ποσού Ρεκόρ στο Christmas Bazaar 2025 της ΕΛΕΠΑΠ και στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου Ασπροπύργου μέσω του Δεσμού
- Χειρουργείται ο Νεϊμάρ και προχωρά στην ανανέωση
- ΥΠΑΑΤ: 2,4 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για λειτουργικές δαπάνες αντιμετώπισης της ευλογιάς
- Συνεχίζουν δυναμικά τον αγώνα τους οι αγρότες αλλά ανοίγουν τα μπλόκα για τις γιορτές
- Τμήματα Α΄ Λυκείου – Συνεχίζονται οι εγγραφές











