Η Επιτροπή Δεοντολογίας απάλλαξε Ολυμπιακό και Ατρόμητο από την κατηγορία για το μεταξύ τους αγώνα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος, τους μεγαλομετόχους τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σπανό και όλα τα υπόλοιπα φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνταν για χειραγώγηση του μεταξύ τους παιχνιδιού, στις 5 Φεβρουαρίου 2015.
Η Επιτροπή αθώωσε επίσης τους πρώην αντιπροέδρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αριστείδη Σταθόπουλο και Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον πρώην σύμβουλο της ΕΠΟ Νίκο Προύντζο, τον τότε προπονητή του Ατρόμητου Σα Πίντο, τον Γιάννη Αγγελόπουλο, τους πρώην διαιτητές Ηλία Σπάθα, Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Κώστα Ιωαννίδη, Απόστολο Αμπάρκιολη και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Θανάση Μπριάκο και Γιώργο Δούρο.
Επίσης, η πειθαρχική διαδικασία κρίθηκε απαράδεκτη για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τον τότε νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Θεόδωρο Κουρίδη. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να υποβάλει έφεση επί της απόφασης μέσα σε πέντε ημέρες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκίνησε η συγκομιδή συμπύρηνου ροδάκινου - Τουλάχιστον 0.50 ευρώ / κιλό ζητούν οι παραγωγοί
- Λάκης Βασιλειάδης : Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό
- Θ. Τζάκρη - Ερώτηση στη Βουλή για να δοθούν προκαταβολές στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας που επλήγησαν από τους ανοιξιάτικους παγετούς του Μαρτίου
- Στάχτη 100 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης άφησε η φωτιά στο Νιοχώρι στη Μεσσηνία
- Π. Μαρινάκης: Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες τον λογαριασμό από τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις