Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Massey Ferguson στη 20ή Γιορτή του Αγρότη & Κτηνοτρόφου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κόσμος
Η Massey Ferguson έδωσε το «παρών» στη 20ή Γιορτή του Αγρότη & Κτηνοτρόφου στην Καρίτσα Πιερίας, σε μια ξεχωριστή διοργάνωση που συγκέντρωσε πλήθος επαγγελματιών του αγροτικού και κτηνοτροφικού κλάδου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα γενιά γεωργικών ελκυστήρων Massey Ferguson, να ενημερωθούν για τις καινοτόμες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας, και να συνομιλήσουν με εξειδικευμένα στελέχη για λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου παραγωγού.
Η ομάδα της Massey Ferguson, αποτελούμενη από τους Αριστειδης Μακρης, Πέτρος θεοχαρίδης, Κώστας Ντινάς, Γιάννης Καπίδης, Βροντάκης Πέτρος, Κυριάκος Κάκαρης, Κώστας Τουλκερίδης, Σαράντης Αιβαζόγλου, Αγοραστός Χρήστος Στέργιος, σε συνεργασία με τον τοπικό αντιπρόσωπο Αναστάσιο Φωτιάδη, υποδέχθηκε τους επισκέπτες με στόχο την παροχή άμεσης πληροφόρησης, τεχνικής υποστήριξης και εμπειρίας σε πραγματικές συνθήκες.
Η θερμή υποδοχή του κόσμου και το έντονο ενδιαφέρον για τις λύσεις της Massey Ferguson επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά τη δυναμική της παρουσίας της στον ελληνικό αγροτικό τομέα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή σας!
Αποκλειστικός Εισαγωγέας – Διανομέας στην Ελλάδα και την Κύπρο για την Massey Ferguson είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, παρέχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων, πλήρη τεχνική υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς και γνήσια ανταλλακτικά.
ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ
Λ. Αθηνών 71, 104 47 Αθήνα, Τηλ.: 210 348 3300
5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών, 570 09 Θεσ/νίκη, Τηλ.: 2313 082212
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία στέφθηκαν οι 3οι αγώνες ορεινού δρόμου, ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ 2025, που έλαβαν χώρα στα Ριζώματα Ημαθίας
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Καταρρέει η κτηνοτροφία: Απόλυτη αποτυχία στην αντιμετώπιση της ευλογιάς»
- MUNDIAL 2026 (Προκριματικά/Αφρική)-FIFA: Αφαίρεση τριών βαθμών στη Νότια Αφρική
- ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: Η ελληνική κτηνοτροφία και η ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Όλα έτοιμα για το Thessaly AgriBusiness Forum 2025