ΕΕ: Διάσκεψη υψηλού επιπέδου για την ανταγωνιστικότητα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κόσμος
Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο καθηγητής κ. Μάριο Ντράγκι θα διοργανώσουν διάσκεψη υψηλού επιπέδου για την επανεξέταση της προόδου της Επιτροπής όσον αφορά την εφαρμογή των συστάσεων που διατυπώνονται στην έκθεση-ορόσημο του κ. Ντράγκι.
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Draghi παρουσίασε την έκθεσή του σχετικά με το μέλλον της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 170 συστάσεις που αποσκοπούν στην αναζωογόνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στην 31 η Agrotica η Αμερικανική Γεωργική Σχολή
- Κάλεσμα Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στο συλλαλητήριο στην Agrotica
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ολομέλεια σήμερα η συζήτηση του πορίσματος της εξεταστικής
- ΕΛΕΑΒΙΟΜ: Δήμοι επενδύουν στη βιομάζα για ενέργεια, πρόληψη πυρκαγιών και κυκλική οικονομία – συμπεράσματα από την BIOMASS DAY 2026
- Στη Λάρισα ξεκινά την Τρίτη η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας











