Κέρκυρα , Σάμο και Κρήτη “ψηφίζουν” οι Ολλανδοί για το 2024
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Τους δέκα δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για το 2024 ανακοίνωσε η βραβευμένη Ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Griekenland.net μετά από μεγάλη ψηφοφορία των αναγνωστών της https://griekenland.net/nieuws/toerisme/kreta-favoriet-voor-vakanties-in-2024/.
Το κοινό του δημοφιλούς ιστότοπου ψήφισε στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης, την Κρήτη, τη Σάμο και την Κέρκυρα με ποσοστά 16%, 10% και 10% αντίστοιχα, με βάση την πρόθεση για ταξίδια στην Ελλάδα τη νέα σεζόν.
Ακολουθούν η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Κως, η Λευκάδα, η Πελοπόννησος, η Λέσβος και η Κάρπαθος. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Griekenland.net, που εμπιστεύονται χιλιάδες επαναλαμβανόμενοι Ολλανδοί επισκέπτες της Ελλάδας, η Κρήτη είναι το αγαπημένο νησί των Ολλανδών, η Σάμος κερδίζει τις εντυπώσεις με τα πανέμορφα χωριά και τις μαγευτικές περιπατητικές διαδρομές της και η Κέρκυρα κάνει δυναμική επιστροφή στις πρώτες θέσεις της λίστας.
Εκπρόσωπος ενός εκ των προορισμών που ξεχώρισαν στην πρώτη τριάδα, ο νέος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου δήλωσε σχετικά: «Η Σάμος διαθέτει εκείνη τη “μαγιά” χαρακτηριστικών που την διαφοροποιούν στο διεθνές προσκήνιο. Η νέα διάκριση στην Ολλανδική αγορά είναι μία ακόμη ένδειξη της μοναδικότητας και δημοφιλίας του προορισμού. Μέλημά μας θα είναι να συστήσουμε στο ταξιδιωτικό κοινό από Ελλάδα και εξωτερικό όλες τις πτυχές της Ανατολικής Σάμου αναδεικνύοντας ιδιαίτερα την αυθεντικότητα, τη γαστρονομία, την ιστορία, τον πολιτισμό, τις εναλλακτικές δραστηριότητες, το φυσικό κάλλος και την ποιότητα υπηρεσιών ως έναν συνδυασμό που προσφέρει στους ταξιδιώτες μια ανεπανάληπτη εμπειρία».
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκίνησε η συγκομιδή συμπύρηνου ροδάκινου - Τουλάχιστον 0.50 ευρώ / κιλό ζητούν οι παραγωγοί
- Λάκης Βασιλειάδης : Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό
- Θ. Τζάκρη - Ερώτηση στη Βουλή για να δοθούν προκαταβολές στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας που επλήγησαν από τους ανοιξιάτικους παγετούς του Μαρτίου
- Στάχτη 100 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης άφησε η φωτιά στο Νιοχώρι στη Μεσσηνία
- Π. Μαρινάκης: Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες τον λογαριασμό από τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις