ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ανακαινίζονται 8 σχολεία της Ημαθίας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Μ. Γιαννάκου»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ανακαινίζονται 8 σχολεία της Ημαθίας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Μ. Γιαννάκου»
Μέσα από το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» χρηματοδοτούνται εργασίες και παρεμβάσεις ανακαίνισης σε 8 σχολεία όλων των βαθμίδων της Ημαθίας.
Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία, την εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, που με δωρεά καλύπτει ένα μέρος της δαπάνης.
Τα 8 σχολεία της Ημαθίας στα οποία θα γίνουν οι εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής είναι:
-1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.
-1ο Γενικό Λύκειο Αλεξάνδρειας.
-1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας.
-Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.
-9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.
-Ημερήσιο Γυμνάσιο Μακροχωρίου.
-3ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας.
-5ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας.
Τα έργα και οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα βελτιώσουν την εικόνα αλλά και την καθημερινότητα των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων και αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο προκειμένου να είναι έτοιμα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
- Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπ. Μάμαλης και κλιμάκιο του Οργανισμού για συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η ελληνική υδατοκαλλιέργεια είναι ένας εθνικός πρωταθλητής και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της νέας παραγωγικής Ελλάδας»
- Ο Βλάχοβιτς ένα βήμα πριν τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών











