Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Θέμα ημερών η στελέχωση και λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας σε 24ωρη βάση
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Θέμα ημερών αποτελεί πλέον η στελέχωση και λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας που θα μεγιστοποιήσει τις υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας στην ευρύτερη περιοχή, «ξεκλειδώνοντας» τη δυνατότητα 24ώρης λειτουργίας ασθενοφόρου, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες περίπου 45.000 κατοίκων.
Όπως διαβεβαίωσαν σήμερα τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη τόσο ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους όσο και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Γιώργος Χαραλάμπους, σε εκ νέου συναντήσεις που είχε μαζί τους για το εν λόγω θέμα, επίκειται η πρόσληψη 4 επικουρικών διασωστών, οι οποίοι μαζί με άλλους 6 μόνιμους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας θα στελεχώσουν άμεσα τον τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας.
Με τον τρόπο αυτόν, όπως σημειώνει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, βαίνει προς επίλυση ένα ζήτημα με έντονες κοινωνικές και υγειονομικές προεκτάσεις, και ικανοποιείται ένα αίτημα του συνόλου των αυτοδιοικητικών και υγειονομικών φορέων αλλά και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας, το οποίο επανειλημμένως ο ίδιος ο κ. Τσαβδαρίδης είχε εκθέσει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας τους προηγούμενους μήνες είτε δια της κοινοβουλευτικής οδού (καταθέτοντας σχετική Αναφορά στις 20 Αυγούστου 2024 με το ψήφισμα της Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών του Δήμου Αλεξάνδρειας) είτε με διεξοδικές συζητήσεις στα κέντρα των αποφάσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια στην Κοζάνη
- Ανδρουλάκης: «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη - Απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις Νεκταρίνια? Δες αυτές τις δύο νέες ποικιλίες!
- Συνάντηση Βασιλειάδη με ΥπAAT: «Παγετός 2025 για Προκαταβολές, δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις σε όλα τα προϊόντα, για παραμορφωμένα και βροχοπτώσεις 2024»
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη | Παγκόσμια Πρωτιά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με τη Volvo Trucks