Στον Υπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο της Νάουσας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης για θέματα του Νοσοκομείου της Νάουσας μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, Ιατρό κ. Ανδρέα Αϊδίνη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι το ιστορικό και εμβληματικό Νοσοκομείο θα πρέπει να συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Δημόσια Υγεία της ευρύτερης περιοχής και να ενισχυθεί περαιτέρω με γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό προκειμένου να αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο οι υπηρεσίες που προσφέρει.
Ο Υπουργός τόνισε ότι η πρόσληψη ιατρικού προσωπικού αποτελεί προτεραιότητα για όλες τις νοσοκομειακές μονάδες της χώρας, όπως και για το Νοσοκομείο της Νάουσας, και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη προχωράει η υλοποίηση του σχετικού σχεδιασμού.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καθηγητής Δενδροκομίας Παν. Θεσσαλίας Γ. Νάνος για παραμορφωμένα ροδάκινα και καλλιέργεια Ιπποφαούς (Βίντεο)
- Ο ΥφΑΑΤ, Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 28ης Έκθεσης Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο
- Πιο κερδοφόρο από ποτέ? Νέες ποικιλίες με προοπτικές στο Βερίκοκο!
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR